ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - TRADITIONAL BAKERY SIFNOS

Διεύθυνση - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Διεύθυνση: ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ Τ.Κ. - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ.: 84003
Περιοχή - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Περιοχή: Σίφνος Κατηγορία - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
Τηλέφωνο - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τηλέφωνο: 2284031603 Fax - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Fax: -
Κινητό - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Κινητό: 6974388206 E-mail - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Υπεύθυνος: ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ιστοσελίδα:
Φούρνος, αρτοποιεία Σίφνος, ζαχαροπλαστεία Σίφνος, traditional bakery Sifnos.  Ο ΑΓΓΕΛΟΣ BAKERY είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ένας παραδοσιακός σιφνέικος φούρνος που βρίσκεται στον Αρτεμώνα Σίφνου. Μια ξεχωριστή επιχείρηση γεμάτη με γεύσεις που σε συνεπαίρνουν. Αρτοσκευάσματα, σφολιάτες, τσουρέκια, μουστοκούλουρα, κουλούρες, παξιμάδια, σιφνέικα μπισκοτάκια, αμυγδαλωρά με ζάχαρη άχνη, παστέλια, αμυγδαλωτά κατσαρόλας, μπουρεκάκια, χαλβαδόπιτες, λουκούμια, βανίλιες, αμυγδαλωτά ...
Επισκέπτες: 17363

ΑΓΓΕΛΟΣ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - TRADITIONAL BAKERY SIFNOS

ΑΓΓΕΛΟΣ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - TRADITIONAL BAKERY SIFNOS

Φούρνος, αρτοποιεία Σίφνος, ζαχαροπλαστεία Σίφνος, traditional bakery Sifnos. 

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ BAKERY είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ένας παραδοσιακός σιφνέικος φούρνος που βρίσκεται στον Αρτεμώνα Σίφνου.

Μια ξεχωριστή επιχείρηση γεμάτη με γεύσεις που σε συνεπαίρνουν. Αρτοσκευάσματα, σφολιάτες, τσουρέκια, μουστοκούλουρα, κουλούρες, παξιμάδια, σιφνέικα μπισκοτάκια, αμυγδαλωρά με ζάχαρη άχνη, παστέλια, αμυγδαλωτά κατσαρόλας, μπουρεκάκια, χαλβαδόπιτες, λουκούμια, βανίλιες, αμυγδαλωτά φούρνου, όλα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, γεύσεις που σε ταξιδεύουν.

 

Εδώ θα βρείτε όλα τα τοπικά προϊόντα της Σίφνου για να πάρετε μαζί σας. Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, με την πείρα και την τέχνη του, δημιουργεί γεύσεις και αρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα.